Voor wie?

Portus Software is te gebruiken voor meerdere functies binnen een organisatie. Portus Software zorgt bij elke functie voor voordelen. Omdat iedereen dezelfde informatie te zien krijgt in Portus, verloopt de communicatie soepel. En blijft de informatie op de werkbon up-to-date, hierdoor is het Portus te gebruiken in iedere laag van de onderneming.

Management
Het management kan alle gegevens analyseren en vaststellen hoe de werkzaamheden verlopen. Is de productiviteit in orde? Is er een te hoge werkbelasting? Daarnaast kunnen zij in de werkbonnen teruglezen hoe werkzaamheden zijn verlopen. Naar aanleiding van deze informatie kunnen zij in gesprek gaan met de projectleider.

Planners
Planners kunnen overzichtelijk zien welke status een werkbon heeft. Daardoor kan er eenvoudiger gepland worden op het planbord. Op het planbord is zichtbaar welke werkbonnen zijn ingepland en bij welke monteur. Hierdoor hoeft er nooit meer gezocht te worden naar een papieren werkbon.

Daarnaast kan de planner op een plattegrond bekijken waar iedere monteur zich bevindt, dankzij de koppeling met de mobiele app.

Projectleiders
Projectmedewerkers kunnen hun eigen werkbonnen aanmaken en inplannen. Hierdoor houden zij toezicht op de planning en de vordering van het project. De bonnen van projecten hebben hun eigen kleur, daarnaast kan de projectleider in het planbord alleen de projectmonteurs selecteren. Deze mogelijkheden maken het voor de projectleider eenvoudig om zich te concentreren op de lopende projecten en houdt hij grip op de situatie.

Monteurs
De monteurs zien de geplande werkbonnen in hun mobiele app staan. Deze kunnen zij openen en informatie aan toevoegen er kunnen zelfs controlelijsten worden ingevuld. Zij zorgen ervoor dat de opdrachten in de werkbonnen worden uitgevoerd, in de werkbon is alle informatie over de klant te vinden. Daarnaast kan de monteur zelf aangegeven wat hij heeft uitgevoerd bij de klant. De monteur kan vervolgens de werkbon met een simpele handeling digitaal inleveren.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00