Software maken doe je samen

We ontwikkelen het systeem continue zodat het blijft aansluiten bij de wensen in de praktijk. Dat doen we graag samen met de gebruikers maar ook met externe partijen.

Koppelen met het ERP-systeem
In het ERP-systeem zitten alle stamgegevens voor de (financiële)administratie. In het ERP-systeem wordt een werkbon aangemaakt die vervolgens geprint zou worden.

Met een Portus koppeling komt de werkbon digitaal in Portus terecht en wordt hij daar ingepland en verwerkt door de monteur. Vervolgens wordt hij terug geëxporteerd naar het ERP-systeem zodat de factuur gemaakt kan worden. Het ERP-systeem is dus leidend voor Portus. De gegevens tussen het ERP-systeem en Portus worden uitgewisseld door middel van XML-bestanden. Daardoor is het eenvoudig om te koppelen met andere ERP-systemen. Op het moment is er één koppeling, deze koppeling is gemaakt met Gilde Software.

Gilde Pro is de ERP-oplossing die aangeboden wordt door Gilde Software, Portus Software heeft hiermee een naadloze koppeling. Het is een veelzijdig ERP-pakket dat zich vooral richt op dienstverlenende en projectmatig werkende MKB-bedrijven met een buitendienst.

 

Samenwerking met W3S Digital.

Software maken doen we niet alleen. Het digitale landschap is zo breed en aan zo een enorm snelle verandering onderhevig dat we blij zijn hier samen met onze partner W3S in op te kunnen trekken. W3S Digital helpt ons met de strategische ondersteuning en doorontwikkeling van Portus. Nieuwe inzichten en nieuwe technieken bieden voordelen op korte termijn en kunnen op lange termijn opeens onmisbaar blijken. W3S helpt ons met deze digitale mogelijkheden en de onvermijdelijke keuzes die erdoor genomen moeten worden.

Neem contact op

Bezoekadres

Van Heekstraat 43
3125 BN Schiedam

Openingstijden bezoek

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Telefoon

010-462 00 00