Ontwikkelen met aandacht voor uw wensen

Met een klein team zijn wij er volledig op gericht om Portus software echt voor de praktijk in te zetten. Het systeem moet de registratie en administratie makkelijker maken zodat er meer tijd is voor het werk voor klanten. Dagelijks spreken we gebruikers zodat wij ideeën en wensen uit de praktijk kunnen inzetten voor verbeteringen en handige nieuwe functies in het systeem.

Lotte van der Waal

Ik ben dol op processen. De logica vinden in een werkwijze, die begrijpen en er structuur in aanbrengen. Dat kan bij elk proces, van klein tot groot. Van een standaard mailtje tot het ontwikkelen van Portus. Ik zie het als uitdaging om situaties uit de praktijk te vertalen naar concrete oplossingen in de software. En daarmee het dagelijks werk van gebruikers te vereenvoudigen en tegelijk de kwaliteit ervan te verbeteren.

Joost van Rijswijk

Na jarenlang verantwoordelijk te zijn geweest voor een mooi software development bedrijf W3S Digital wilde ik weer terug naar een klein team, naar de basis. Kortom naar klanten helpen met software (of digitalisering?)! Met ons kleine team en in direct contact met onze klanten kan ik dat, werken aan het optimaal inzetten en door ontwikkelen van onze software.

Ik vind de vergelijking van software met machines altijd heel verhelderend, denk aan een kraanwagen of een MRI scanner. Hele dure apparaten waar je een grondig onderzoek naar doet voordat je tot gebruik overgaat. Is dit het apparaat dat we nodig hebben, levert zo’n machine zijn geld wel op, hoe kunnen we hem in gebruik nemen terwijl het werk gewoon doorgaat? Allemaal vragen die je je waarschijnlijk ook afvraagt rondom een nieuw softwarepakket. Vragen waar geen standaardantwoord op is, elke organisatie is anders, maar vooral vragen waar ik blij van word!

Katja Dekker

Als accountmanager in verschillende branches heb ik het altijd leuk gevonden om klanten een oplossing te kunnen bieden die echt nuttig is in de praktijk. De ontwikkeling van Portus Software wordt gevoed door ervaring uit de praktijk. Met veel plezier laat ik zien wat Portus Software te bieden heeft om de administratie van het werk op locatie te vereenvoudigen en leer ik meer organisaties kennen om te kijken hoe we het systeem kunnen aansluiten op de dagelijkse werkwijze. Bel me voor meer informatie of een afspraak op 06 3867 9687.

Neem contact op

Bezoekadres

Van Heekstraat 43
3125 BN Schiedam

Openingstijden bezoek

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Telefoon

010-462 00 00