Over Portus

Portus is ontstaan vanuit ondernemerskracht

Bedrijven zijn sinds de intrede van de PC al bezig met digitaliseren. Papier is ouderwets, omslachtig en overbodig aan het worden.

Maar elk bedrijf met een buitendienst heeft nog met veel papierwerk te maken. En al die administratie neemt dagelijks veel tijd in beslag.

Verreweg de meeste software die wij onderzocht en getest hebben, is echter vooral gericht op automatiseren. En ook 

Wij hebben toen de keuze gemaakt om de dagelijkse papierstroom te stoppen. aansloot op al onze wensen en behoeften. In onze omgeving werden er nog meer mensen enthousiast van de software. Wij hebben besloten om de software onder de naam "Portus Software" op de markt te brengen om nog meer mensen blij te maken met het pakket.

Portus Software onderscheidt zich van de rest omdat het vanuit de praktijk is ontstaan. Van den Dool is een elektrotechnisch installatiebedrijf is, wij weten als geen ander waar een ondernemer tegenaan loopt. Wij leren graag van de en blijven Portus Software ontwikkelen om zo eenvoudig mogelijk te maken voor u en uw personeel. Portus Software bestaat uit een klein team dat is gebaseerd op de praktijk: snel resultaatgericht.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00