Portus in 2018

Digitale werkbon
23-01-2018

Wordt 2018 het jaar van de digitale werkbon?

Het begrip “digitalisering” is nog niet binnen ieder bedrijf in de installatiebranche bekend. En als het bekend is, gunnen de meeste bedrijven zich daar nog geen tijd voor. Zonde! Want digitalisering levert een hoop voordelen op binnen bedrijven.

Digitalisering kan natuurlijk op meerdere vlakken binnen de organisatie plaatsvinden. Digitalisering vindt vaak als eerste plaats op de tekenkamer, zodat bedrijven eindelijk van de grote hoeveelheid tekeningen af zijn. Het grootste voordeel is te vinden in het digitaliseren van de werkbon.

Met de digitale werkbon:

  • is alle informatie tegelijkertijd beschikbaar voor meerdere werknemers;
  • wordt informatie snel en eenvoudig uitgewisseld (foto’s, tekeningen en documenten);
  • nemen de faalkosten af;
  • komt er meer inzicht in het lopende werk.

Zou 2018 dan het jaar worden van de digitale werkbon? De economische crisis is al weer een eind achter ons, het werk stroomt weer binnen, dat betekent dat het tijd wordt voor innovatie!

Op een slimme en effectieve wijze moet het werk worden geordend. Daarnaast is het fijn om in drukke tijden meer inzicht te hebben in het werk.

De digitale werkbon is niet alleen fijn voor uw interne organisatie. Het straalt ook professionaliteit uit naar uw klanten. Dankzij de digitale werkbon kan er eenvoudiger worden gefactureerd, gaat alles digitaal en is het foutenpercentage minimaal.

We begrijpen dat het een grote stap is om uw buitendienst te digitaliseren. Daarom begeleiden wij u tijdens dit proces. We nemen u stap voor stap mee in het digitaliseringsproces. U kunt bij Portus de eerste 3 maanden kosteloos gebruik maken van de software. Hierdoor kunt u op een rustig tempo de software verkennen en inrichten.