Portus in 2017

Portus 2017
29-11-2017

Wat gebeurde er bij Portus in het jaar 2017?

Aangezien 2017 op zijn einde loopt is het wel eens goed om een terugblik te doen. Het afgelopen jaar kunnen we voor Portus omschrijven als een dynamisch jaar.

Diverse updates
We hebben het afgelopen jaar niet stilgestaan. Voor een klein bedrijf hebben we grote stappen kunnen maken. De software is nog gebruiksvriendelijker geworden dankzij slimme koppelingen. De spoedwerkbon/tijdelijke werkbon is ontwikkeld.

Daarnaast is de software voor het bewerken van emailtemplates verbeterd.

Er is ook één grote ontwikkeling geweest voor het registreren van de uren en kilometers.

Een helder business plan
We hebben Portus als bedrijf duidelijk in kaart gebracht voor onszelf. Bij een groeiende start up wordt het steeds belangrijker om structuur aan te brengen. We weten nu nog beter wat we belangrijk vinden bij het ondernemen, hoe we onze klanten willen ondersteunen, hoe de software ontwikkeld wordt.

De marketing naar een hoger niveau
De marketing van Portus is het afgelopen jaar een stuk professioneler geworden. We hebben de site opnieuw ingedeeld en nieuwe teksten geschreven. We zijn aan de slag gegaan met een grafisch ontwerpster en hebben een flyer ontworpen samen met enveloppen, visitekaartjes en briefpapier.

Wat gaat 2018 ons brengen
In 2018 zal de werkbonapp in een heel nieuw jasje gestoken worden. De reden hiervoor is simpel, het huidige design is niet toereikend genoeg voor de komende ontwikkelingen. Daarnaast zal de werkbonapp gaan lijken op het ontwerp van de digitale dagstaat.

Uiteraard zullen er ook kleine verbeteringen plaatsvinden, die het werken soms net wat makkelijker maken. Hierbij gaan we altijd opzoek naar de gemene deler, een ontwikkeling waar iedereen gelukkig van wordt!