Nieuwe lay-out PDF-bestanden

30-01-2018

Nieuwe lay-out van de werkbon - en controlelijst PDF’s

Yes! Het werd tijd voor een nieuwe lay-out van de PDF-bestanden. De huidige PDF-bestanden voldeden maar zagen er niet fancy genoeg uit. Anno 2018 mogen we meer verwachten van een werkbon en een controlelijst.

We hebben een speciaal team van designers laten kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe lay-out. We vonden het belangrijk dat de klanten hun PDF-bestanden konden personaliseren. Het logo en NAW-gegevens kunnen toegevoegd worden en de huiskleuren kunnen ingesteld worden. De “Excel-look” is er van af.

Binnenkort heeft alles dezelfde look & feel. Als eerste is de digitale dagstaat aangepakt, nu de PDF-bestanden en binnenkort is de werkbonapp aan de beurt.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe werkbonapp. De huidige werkbonapp kan niet meer meegroeien met de komende ontwikkelingen. Portus wilt de komende tijd meer ontwikkelingen doorvoeren die veel invloed hebben op de werkbonapp.

Met de software van de huidige werkbonapp was dit niet meer mogelijk. Daarom is de hele werkbonapp gelijk aangepakt. Er is gekeken naar de lay-out, de functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van de app. Doordat de software op een ander platform draait, zijn er veel meer ontwikkelmogelijkheden.

Het komende jaar gaan er ontzettend leuke ontwikkelingen plaatsvinden bij Portus Software. Ontwikkelingen die het werken eenvoudiger maken. Blijf Portus dus volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden binnen de software.