Monteurs zijn geen administrateurs

Monteurs zijn geen administrateurs
31-10-2017

Vroeger werd een monteur op pad gestuurd met een stapel papier, tegenwoordig gaat dit allemaal digitaal. Dat werkt niet alleen prettig voor het kantoorpersoneel maar ook voor de monteurs. Bij Portus wordt aan alle partijen gedacht.

Wat is er veranderd
Monteurs moeten tijdens hun werk heel veel vastleggen. Voorheen moest dit altijd door middel van pen en papier. Die tijd is gelukkig voorbij! Monteurs zijn geen schrijvers, de handschriften zijn vaak moeilijk te ontcijferen. Digitaal kunnen de we de monteur beter ondersteunen in zijn taken.

Hierdoor proberen wij zijn werk eenvoudiger te maken. Hij hoeft minder tijd te besteden aan het registreren van zijn werkzaamheden. Hierdoor kan hij zijn werk beter uitvoeren en bespaart hij tegelijk tijd.

Wat zijn de nieuwe mogelijkheden
Er is door de digitalisering veel meer mogelijk dan voorheen. De smartphone biedt tal mogelijkheden voor een app. Denk hierbij aan het bewerken van documenten maar ook het maken van foto’s.

Door deze vooruitgang is het voor de monteur eenvoudiger om meer te documenteren, omdat het minder moeite kost.

Wat betekent dit voor het bedrijf
Er kan goed gecommuniceerd worden met zowel binnen –als buitenpersoneel. Doordat alles eenvoudiger wordt geregistreerd zijn er veel minder overlegmomenten nodig. De communicatie verloopt soepeler. Daarnaast wordt er veel meer gedocumenteerd voor de klant. Hierdoor is er altijd “bewijs” naar de klant toe.