Een kijkje achter de schermen

Digitaal logboek, checklist app, planning software, project software, buitendienst software
12-10-2017

Een kijkje achter de schermen: Portus pakt het persoonlijk aan!

Afgelopen maanden waren ontzettend leuke maanden. Na de bouwvakvakantie zijn we weer goed van start gegaan met de ontwikkeling van de software en de marketing.

Bij Portus worden op dit moment de puntjes op de I gezet voor de urenregistratie. Binnenkort zijn er verschillende manieren waarop de uren geregistreerd kunnen worden. Daarnaast wordt er dagelijks aan programmaverbeteringen gewerkt, handelingen die soms net iets sneller en eenvoudiger kunnen.

19 september waren wij aanwezig bij de implementatie van stamgegevens. Samen de met key users van het bedrijf zijn wij de stamgegevens doorgelopen. Wanneer de inrichting in één keer goed gebeurd, heeft een bedrijf gelijk plezier van het pakket.

3 oktober vond er weer een live update plaats. Vanaf dat moment profiteren alle bedrijven van de verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen. Altijd een spannend moment binnen Portus Software. Gelukkig hebben wij tot dusver geen problemen doorgekregen van onze klanten!

Daarnaast zijn de we de afgelopen tijd druk geweest met het geven van demopresentaties en teamviewersessies. Hier zijn weer leuke ontwikkelingen uit voortgekomen. Op marketing gebied is er hard gewerkt aan verbeteringen op de website. We hebben het bedrijf in kaart gebracht om te kijken wat de kernwaarden van Portus zijn. Zodat de marketing hierop ingericht kan worden.

Zoals je kunt zien zat er aardig wat afwisseling in! Wij zijn benieuwd wat de komende maanden ons gaan brengen.