Mogelijkheden voor de monteur

De monteur kan op verschillende manieren worden gefaciliteerd, door middel van:

Werkbonapp

De werkbonapp is de meest uitgebreide manier om een monteur te faciliteren. Bij het afnemen van de werkbonapplicentie zit de digitale dagstaat licentie automatisch inbegrepen. Het is namelijk belangrijk dat de monteur zijn werkbonnen via de werkbonapp afhandelt om vervolgens zijn uren in te leveren via de digitale dagstaat.

Digitale dagstaat

De digitale dagstaat is essentieel om de uren van de monteur in te leveren. Daarom zit bij de licentie voor de werkbonapp de licentie voor de digitale dagstaat inbegrepen.

In de digitale dagstaat ziet de monteur de ingeplande werkbonnen voor die dag staan. Hij kan vervolgens handmatig zijn uren invullen en inleveren.

Vaak worden projectmonteurs gefaciliteerd met alleen een digitale dagstaat. Deze monteurs zitten regelmatig voor langere tijd op een project, dan hoeven ze waarschijnlijk niet elke dag te melden wat ze hebben gedaan. Daarom is het voor hen voldoende om alleen hun uren te registreren.

Planbord medewerker

Kiest u alleen voor een planbord medeweker, dan is de medewerker alleen zichtbaar op het planbord. U kunt dan de werkbonnen bij deze monteur inplannen. Maar de monteur zelf is niet in het bezit van een werkbonapp of dagstaat. U zult dus zelf zijn urenregistratie op kantoor moeten verzorgen. Deze optie wordt vaak gebruikt voor inleners.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00