Efficiënt personeel inplannen

Het is verleden tijd met het ouderwetse planbord. U kent waarschijnlijk wel de grote planborden die werken op basis van de gekleurde magneetjes. Van den Dool had deze planborden ook. Deze vormde de basis voor het digitale planbord.

In Portus Software wordt er gepland op basis van de werkbonnen. U ziet de werkbonnen direct in uw planbord terecht komen. Hierdoor heeft u overzichtelijk welke werkbonnen en bij welke monteur ingepland staan.

Door het digitaal plannen van de werkbonnen, hoeven de monteurs niet na elke opdracht naar de zaak te komen. Dit scheelt niet alleen in brandstofkosten maar vooral in overbodige uren.

U kunt op deze manier sneller schakelen tussen opdracht en uitvoering.

Wanneer er een spoedmelding binnenkomt kunt u deze direct inplannen bij de monteur, zodat deze nog sneller ter plaatsen is.

Doordat u ver vooruit kunt plannen kunt u nog beter zien of u een project aan kunt nemen. U kunt namelijk werkbonnen ver vooruit plannen en bij meerdere monteurs tegelijk.

De opties binnen het planbord zijn op zo’n manier gemaakt, dat u er alleen maar plezier aan beleefd. U moet namelijk blij worden van software, het moet uw werk stukken eenvoudiger maken.

Neem contact op

Bezoekadres

Goudsesingel 8d
3011 KA Rotterdam

Postadres

Postbus 11008
3004 EA Rotterdam

Telefoon

010-462 00 00