Een goed plan om digitaal te gaan

Van papier naar digitaal

Het kost tijd en inzet om de planning en voortgang van lopende werken digitaal vast te leggen. Een goede inventarisatie van de dagelijkse praktijk en gewoonten binnen het bedrijf is nodig. Alle papieren die gebruikt worden, krijgen een plek in Portus Software. Stap voor stap maken we een goede inrichting om gegevens in te zien en vast te leggen.

Ja, goed idee. Laten we een plan maken.

Bel ons op 010 462 00 00 en maak een afspraak.

Nee, bij ons werkt dat niet.

Het gaat goed zoals het loopt. Het werk is niet van te voren te plannen. Je weet pas wat je tegenkomt als je op locatie bent. De vakmensen werken met hun handen en zijn niet goed met digitale apparaten.

Zo zijn er veel idee├źn die bij de overstap naar digitale registratie naar voren komen. Het vergt in de praktijk echt wel tijd en inzet om dit goed voor elkaar te krijgen. Daag ons uit om hiervoor een plan te bedenken zodat ook voor jou en je collega's het vastleggen van werk en de administratie makkelijker wordt.

Wij zoeken voor elk bezwaar een oplossing die werkt in de praktijk. We leren graag de gewoontes bij jullie op de zaak kennen. Bel ons op 010 462 00 00 en maak een afspraak.

Neem contact op

Bezoekadres

Van Heekstraat 43
3125 BN Schiedam

Openingstijden bezoek

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Telefoon

010-462 00 00